A venit toamna….

…cu o groază de filme bune la cinema. Când aveți timp, mergeți să vedeți ultimul Tarantino – Once Upon a Time in Hollywood (cu Brad Pitt și Leonardo di Caprio), cel mai nou PorumboiuLa Gomera (cu Catrinel Menghia și Vlad Ivanov) sau Woody AllenA rainy day in New York.

Ar mai fi pe lista scurtă Ad Astra (SF cu Brad Pitt), Downton Abbey sau Yesterday, dacă vreți filme mai ușoare, relaxante. Pe scurt despre ultimul, care se vrea o comedie romantică, având în prim-plan muzica Beatleșilor, visurile adolescentine și prietenia.

Sinopsis: printr-un accident, Jack (Himesh Patel) rămâne singur într-o lume în care Beatleșii, Harry Potter, fumatul sau Coca-Cola par că nici n-au existat vreodată, și nu se poate abține să „lanseze” el piesele lor, idee care îi va complica teribil viața.

Pe coloana sonoră vom întâlni cele mai îndrăgite hituri ale Beatleșilor în versiuni moderne, iar pe peliculă vom da de Ed Sheeran jucându-se pe sine însuși. Numai că, în loc de o istorie contra-factuală, ni se propune o poveste ușor siropoasă, desigur cu ajutorul The Beatles: nu avem nevoie de altceva pe lume decât de iubire, All You Need Is Love.

Singura fază haioasă este întâlnirea protagonistului mistificator cu un John Lennon bătrân, ajuns la 78 ani. Apoi scenele din Liverpool, unde merge să-și reamintească versurile  – cam puțin pentru un film semnat Danny Boyle. Un film ușor oportunist, încercând să profite de succesul sau trendul favorabil pe care au luat-o filmele din ultima vreme despre trupe și cântăreți de legendă (Bohemian RapsodyRocketman).

Reclame

Un comentariu la &8222;A venit toamna….&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.