Bombshell – 2019

Se pare că anul 2019 nu este unul foarte bun pentru Fox News, cel mai mare canal de știri prin cablu din SUA, nici pentru memoria lui Roger Ailes, cel ce a creat Fox News

Robert Ailes, mâna dreaptă a celui mai influent mogul din lume, Robert Murdoch, a creat din nimic cel mai puternic post de ştiri la ora actuală din Statele Unite, Fox News. Acest post a depăşit CNN şi este considerat canalul care poate influenţa rezultatul alegerilor.
Fox News l-a promovat continuu pe Donald Trump, reuşind să aducă în faţa televizoarelor peste 20 de milioane de americani la o dezbatere politică.

Controversatul magnat a murit la 18 mai 2017, la vârsta de 77 de ani, după ce în iulie 2016, a demisionat în urma unui scandal sexual, sfârşindu-şi astfel cariera de 20 de ani de ”rege” al celei mai profitabile reţele americane de televiziune.
Se pare că anul 2019 nu este unul foarte bun pentru Fox News, cel maimare canal de știri prin cablu din SUA, nici pentru memoria lui Roger Ailes, cel ce a creat Fox News

Avanpremieră

După ce postul TV Showtime a lansat în vara asta miniseria The Loudest Voice, în care Russell Crowe îl interpretează pe Ailes, iată că vom avea parte spre sfârşitul anului de Bombshell, un lungmetraj care va spune povestea din punctul de vedere al victimelor hărţuirii. Nicole Kidman o interpretează pe  Gretchen Carlson, fostă  prezentatoare de top, cea care a inițiat procesul împotriva lui Ailes, pentru că a hărţuit-o, şi după ce nu i-a răspuns la avansuri a decis să îi termine contractul . Robert Ailes va fi interpretat de  John Lithgow , în timp ce Charlize Theron o interpretează pe Megyn Kelly, jurnalistă americană și fost avocat al apărării corporative , Kate Mckinnon, Allison Janney, Connie Britton, Rob Delaney și Malcolm McDowell în rolul lui  Rupert Murdoch completează distribuția.

Regia  filmului este asigurată Jay Roach , scenariul  aparține lui Charles Randolph.
Se pare că  filmul Bombshell va fi lansat pe marile ecrane în 20 decembrie a.c.
Cum se pare că încă nu a apărut posterul acestui film ,  vă  prezint , o  mică curiozitate: afișele unor  filme , cu același titlu, de pe vremea când termenul  de bombă sexi  era în vogă , până în zilele  noastre,  când s-a mai vulgarizat.

Bombshell- 1933, 1955

 

bom

s-l300

Bombshell: The Hedy Lamarr Story -2017

Bombshell_-_The_Hedy_Lamarr_Story_(2017)_poster

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.