The New Normal, a journey through America’s complex history with cannabis

Spike Jonze cunoscut regizor de filme are la activ , la fel ca unii confrați de-ai săi și filmulețe de campanie / reclamă care i-au adus și  lui  și  firmelor care i-au făcut comenzile, nume  / renume &, of course, money!  Sofia Coppola a regizat o reclamă  pentru compania  Dior  ,,City of Light” , David Lynch  ,,Bambi”  ca toate celelalte filme ale sale, un spot ciudat , tensionat , de impact și cu twist la final  ( în numai 40 de secunde! ), Wes Anderson, reclama  ,,My Life My Card”, David Fincher  a regizat  videoclipuri  pentru  nume  celebre din industria muzicală : Nine Inch Nails, The Rolling Stones, Roy Orbison, Madonna și a colaborat cu multe branduri de renume cum ar fi Heineken, Coca Cola, Nike, Levi’s.
Spike Jonze , care are o carieră lungă și ascendentă, cu filmul ,,Her”(Ea 2013), a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original și Globul de Aur pentru cel mai bun scenariu,  s-a distins  și  în  crearea  de spoturi  publicitare : ,,The Mystery of Dalarö”, o  reclamă  la Volvo ,, Kenzo World”  ,,Welcome Home”  ,,Apple Ad for HomePod”.

Cel mai recent shot al său,,The New Normal ” este  primul spot pentru  MedMen.  Filmulețul vrea să convingă despre virtuțile cannabisului, cânepa indiană (din India )din care se produc mai rău famatele marijuana și hașișul. Filmul dezvăluie  istoria  cannabisului, timpurile când fusese folosit ca remediu medical al unor suferințe (insomnie, dureri de cap, tulburări gastrice  și utlizarea plantei ca anestezic) , perioadele de prohibiție a cultivării sau a importării de către SUA a cannabisului din India ,pedepsele legale ,dure pentru cei care comercializau această plantă. Nu știu cât de convingătoare poate fi pledoaria pentru cannabisul cu  numeroasele utilizări în industria textilă, în cea alimentară și în fabricarea hârtiei,dar mai ales cu proprietătile sale euforice , pentru că mai sunt state din America de Nord ,destul de refractare la fenomen, chiar și în emancipata țară care e Franța , consumul marijuanei și al hașișului este interzis.
Dar,  în  ,, noua normalitate”  legalizarea  consumului  de  droguri  va  fi  poate  singura modalitate de a nimici  traficul de droguri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.