The Man Who Killed Hitler and then The Bigfoot

drama/thriller/light action cu Sam Elliott…

Stiu la ce va ganditi, cu siguranta nu o sa va uitați la un film cu titlul ăsta! Așa am zis si eu, pina cand am inceput vizionarea, aducand pe alocuri cu stilul lui Quentin Tarantino, filmul asta este o surpiza totală. Garantez ca nu este ceea ce credeti, nici nu va asteptati la profunzimea pe care o are povestea, dincolo de firul narativ relativ simplu sa zicem, povestea exploreaza sentimente complexe de iubire, pierdere, regret, eroism…

E o poveste frumoasa, filmată excepțional, cu cadre largi, pe alocuri chiar maiestuoase, și jucată excelent de Sam Elliott. Am citit alte reviewuri, și cred ca filmul i-a surprins pe toti, chiar dacă unora le-a placut mai mult decât altora… Este un film complex, deși credeți-mă, chiar suna ciudat să scrii asta despre un film cu așa un titlu.

Poate mă repet, dar filmul este o surpriză totală, dacă treceți peste titlu o sa vedeți un film frumos, bine jucat, bine regizat – și mai ales plăcut, cu un mesaj pozitiv, ce explorează sentimente complexe. Într-un fel mi-a adus aminte și de Mule – ultimul film al lui Eastwood – live life without regret, o spunem des, dar nu o facem….

See it, it is a beautiful movie….

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.