Mr Glass

Shyamalan s-a întors! Bine, poate nu în forma maximă, dar e înapoi pe sticlă. Filmul recomandat azi de M. Night Shyamalan, cu Bruce Willis, James McAvoy, Samuel L. Jackson, conclude o trilogie care nu a fost niciodată anunțată sau percepută ca o trilogie  🙂 😦 impreuna cu Unbreakable si Split.

Filmul a fost disecat de critici, demolat de multi, din pacate asteptarile de la Shyamalan sunt foarte mari… personal cred că opiniile contra filmului sunt puțin prea vehemente, povestea e complexa, poti sa o citesti în multe straturi. Are twisturile de la sfârșit cu care ne-a obisnuit regizorul, e frumos redată și impecabil jucată în stil minimalist de către toate caracterele, iar eu cred că se ghiceste și o continuare.

Filmul e bun, peste multe din avalansa de filme care ne inunda aproape zilnic, merita sa il vedeti, iar daca vreti sa il intelegeti complet revedeti sau vedeti pentru prima oara si Unbreakable si Split. Nu vreau sa dau nici un spoiler, va las sa descoperiti povestea lui Shyamalan strat cu strat… :).

Reclame

Un comentariu la &8222;Mr Glass&8221;

  1. Îl așteptam de mult – filmul. Dar abia de câteva zile aflu că face aprte dintr-o trilogie. Încerc să îmi fac timp să le văd pe cele două înainte să nu mai prind Glass la cinema.
    Mulțumesc pentru recomandare.
    Îmi amintesc cum, cu mulți ani în urmă, mi-a fost recomandat Shutter Island de către un profesor la facultate și l-am revăzut de cel puțin 7 ori în câteva zile, ca să fiu sigură că l-am înțeles, ultima oară cu hârtie și creion lângă mine – ceea ce nu va mai fi cazul acum. 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.