The Mule

Produs și regizat de Clint Eastwood cu Alison Eastwood (fiica sa), Michael Pena, Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Andy Garcia – cred că distributia nu mai are nevoie de prezentare suplimentară.

Un titan al cinemaului, Eastwood reușește un nou diamant cinematografic, un film frumos, bazat pe o poveste adevărată – atenție e doar bazat, pentru ca povestea adevărată este mult mai (viața bate filmul) incredibila.

Este vorba despre Leo Sharpe supranumit El Tata care a fost arestat de DEA la 87 (!!) de ani, el activa de peste zece ani deja, fiind cel mai prolific curier al Cartelului Sinaloa, mutând anual cantități impresionante de droguri si bani pentru cartel si fiind remunerat cu peste un milion de dolari pe an :).

Eastwood a adăugat o notă mai tragica personajului, o nota mai profunda, care insa nu se regăsește în povestea adevărată, însă înțeleg de ce, a vrut sa atașeze un mesaj mai profund și mai important plecând de la povestea reala, interesanta dar doar anecdotica până la urmă…

Filmul este bun, bine regizat, bine jucat, are și umor și putin suspans și un mesaj frumos, cam tot ce trebuie pentru un film reușit. De vazut, merită!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.