Tell Me a Story (serial TV)

Produs de CBS pentru o audiență 18+ serialul Spune-mi o poveste poate fi urmărit pe HBOgo. Fiecare episod își propune să re-interpreteze într-o manieră modernă, însă pentru adulți (în genul dark) câteva din poveștile care ne-au fermecat copilăria.

Acțiunea acestui thriller psihologic are loc în zilele noastre în New York City. Primul sezon, filmat în 2018, amintește de „Cei trei purceluși”, Scufița roșie și „Hansel și Gretel”. Firele narative sunt multe și se împletesc pe parcursul fiecărui episod.

hope

După 9 episoade în 2018, al doilea sezon se anunță pentru 2019. Dacă povestioarele vor crește în intensitate, și nu se vor dilua, cum se întâmplă la multe episoade, pare un serial promițător: are destulă acțiune, personaje interesante și intrigă complexă.

Provocarea este să ghiciți ce poveste rescrie fiecare grup de personaje, pentru că nu este chiar evident (eu am ghicit doar una). Primul episod se numește Hope, n-am înțeles de ce. Cea mai promițătoare poveste (cu riscul de a și dezamăgi cel mai mult) pare cea în care joacă adolescenta problematică Kayla (Danielle Campbell) și tatăl său, bucătarul Tim (Sam Jaeger), abia aterizați din California.

Reclame

Un comentariu la &8222;Tell Me a Story (serial TV)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.