The First

Un serial cu Sean Penn, Natascha Mc Elhone, produs de Beau Willimon (da, acel BW care a produs House of Cards – unul dintre cele mai bune seriale ever). Deocamdată o primă serie de opt episoade, ne prezintă eforturile unei echipe de astronauți pentru a organiza prima expediție umană pe Marte – extrem de realist.

Natascha însă în rolul lui Elon Musk, hm – frumos filmat, excelent jucat, ilustrând perfect ideea cp prețul plătit pentru a ajunge acolo unde nu a mai ajuns nici un alt om este extrem de mare, sacrificiile uriașe. Sean Penn joacă magnific, filmul merită văzut și numai din acest motiv, chiar dacă sunt și altele pentru care este deosebit.

Cred că e cel mai bun, mai interesant serial despre spațiu produs anul acesta. Și nu nu este House of Cards în spațiu pentru cei cărora nu le-a plăcut House of Cards… În concluzie, nu pierdeți The First, este superb, cinematografie de nivel înalt… totul e la superlativ: regizor, scenariu, actori, totul se îmbină superb, ieșind un serial excelent de la a la z… precum o cină perfectă pregătită de un bucătar cu stele Michelin. Nu îl ratați, sigur o să vă placă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.