McMafia (serial TV)

Un serial excepțional produs de BBC, deocamdată disponibil doar un sezon de opt episoade, următorul sezon încă se filmează. Produs de Hossein Amini si James Watkins, cu actori britanici și rusi(!) pentru autenticitate, bazat pe cartea lui Misha Glenny cu același titlu.

mc1O incursiune realistă în lumea mafiei rusești, o poveste de strategie, o imagine complexă a Londongradului cum se mai numește capitala Marii Britanii – un serial superb, de la intro, până la generic. Fiecare episod se urmărește cu sufletul la gură.

Asistăm la un duel teribil, inteligent ilustrat, un serial jucat excelent de către toți actorii, rușii strălucesc în roluri.

mc2Îți vine să exclami (puțin mâhnit) că James Bond e perimat, și chiar să lași sarmalele și jumările, pentru această imersiune în lumea mafiei rusești. De neratat, este așa cum v-ați închipuit și mult, mult mai mult!

Totul se joacă, dar totul – nu vreau sa despic serialul în 4, nici să dezbat personajele pentru că toate mi-au plăcut, este foarte reușit, inspirat din realitate – puțin îndulcită, evident… dar autentic…. Go see it now…!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.