When Jeff Tried to Save the World

Un film lăudat, cu Jon Heder, Jim O’Heir, Brendan Meyer prezentat la festivaluri, When Jeff Tried to Save the World (Notă: nu voi traduce niciodată titlul filmelor în limba română) categoric nu se ridică la înălțimea așteptărilor.

jeff3Greu de văzut ce au putut descoperi în el unii critici de film. O poveste extrem de plictisitoare, lipsită de orice revelație până în final. Atenție SPOILER: un angajat al unei popicării (în engleză bowling alley suna mult mai bine, evident), confruntat cu falimentul și posibila vânzare a afacerii, încearcă să o salveze și pe parcurs se salvează pe el însuși,  greu de spus de la ce.

jeff2Jocul actoricesc nu e rău, dar povestea este extrem de subțire. Multe alte filme despre descoperirea sinelui au fost mult mai reușite, vezi Laggies cu Sam Rockwell si Keira Knightley (un review despre acest film va urma :)… nu vă obosiți deci cu Jeff, chiar și dacă vedeti doar trailerul ați văzut deja prea mult.

Și să scriu mai mult despre el ar fi iarăși timp pierdut; din păcate alte spoilere nu am, dar pe de altă parte am povestit tot filmul deja în propoziția scurtă de mai sus, și îmi cer scuze pentru cei care, totuși, nu au absolut nimic altceva de făcut decât să încerce să-l vizioneze…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.