Seriale noi pe HBO

Pe HBO GO două din serialele mele preferate au sezoane noi Silicon Valley ajunge la sezonul 5, iar la Billions/Miliarde începe sezonul 3. Am făcut abonament și la Netflix dar în afară de câteva documentare reușite nu pot să spun că am remarcat mare lucru. Mă refer la Comedians in Cars Getting Coffe și la The World’s Most Extraordinary Homes. Primul nu este documentar, ci mai degrabă un talk show itinerant, în care Jerry Seinfeld își ia interlocutorii cu o rablă și-i duce în diverse cafenele ca să-i facă privitorului poftă de o cafea aromată.

Photo: Jeff Neumann/SHOWTIME

Revenind la HBO,  Miliarde are un debut la fel de antrenant ca în seriile precedente. Vorbim de o dramă contemporană (gen și bogații plâng) despre cum se împletește politica cu lumea financiară din New York. Un manager de fonduri speculative – Bobby „Axe” Axelrod și bizarul procuror (excelent Paul Giamatti în rol) Chuck Rhoades fac un joc periculos care nu poate avea decât un singur câștigător.

În primul episod al noii serii, ”Tie Goes to the Runner”, managerul fondurilor speculative pare să treacă în fundal, lăsând alte personaje la cârmă, ceea ce nu mi se pare mare pierdere; personajul nu mi se părea unul cu cine știe ce carismă.

Serialul se difuzează începând de luni. La fel de bun, dar de altă factură (o comedie spumoasă) mi se pare Silicon Valley, unde Richard Hendricks și mica sa echipa tehnică de la Pied Piper se apropie în sfârșit și ei de succes în sezonul 5 al serialului nominalizat la premiile Emmy. Dacă Milardele sunt făcute să te țină în priză (de văzut dacă n-ai ce face de Sărbători), schimbările prin care trec cei de Silicon Valley te vor destinde cu siguranță.

 

Reclame

5 comentarii la &8222;Seriale noi pe HBO&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.