La cât mai multe filme

La cât mai multe filme – cam asta ar fi deviza pentru un început de an pentru cinefilii de pretutindeni. Asta îmi doresc în dreptul meu, dar mica diferență ar fi să urmăresc filme care merită. De aceea vine întrebarea: ce filme văd?

Platforma „Ce filme văd” grupează cinefili pasionați care nu scriu chiar despre orice fel de filme, și nu mă refer aici la genul cinematografic. Nu ne erijăm în critici de film, ci scriem doar despre filmele care merită văzute, chiar dacă de multe ori ne pierdem noi timpul cu ceva care nu merită văzut, pentru a vă scuti de o vizionare în plus. Dar în general fiind mai mulți descoperim împreună ce merită luat în considerare.

Pe lângă filme recomandăm și alte lucruri benefice pentru viața de cinefil:

În aceeași ordine de idei dacă ai pe lista de rezoluții pentru anul nou să slăbești, să îți construiești un stil de viață mai sănătos și o condiție fizică mai bună există programul Limitless. Limitless, programul de remodelare corporală cu cea mai mare rată de success, lansează Reset by Limitless, un program în care primești online tot ce îți este necesar pentru a-ți remodela corpul până la cea mai frumoasă și sănătoasă variantă a sa, dar și toate resursele de educație pentru ca la finalul celor trei luni să poți fi propriul nutriționist pentru tine și familia ta.

Astfel rețeta câștigătoare a programului de remodelare corporală în care și-au atins cu succes obiectivele peste 5000 de români devin accesibile oricui, indiferent de orașul în care locuiește și de măsura pe care o poartă la haine.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.