The Deuce

HBO anunță un nou serial al cărui prim episod este deja disponibil pe platforma online hbogo, aici. Din ce-mi amintesc de la tenis, Deuce înseamnă egalitate (la 40), însă în limba engleză există mai multe sensuri ale acestui cuvânt: neșansă, usturime (la buzunar) sau chiar… drăcușor. Reclama primită pe email anunța o poveste a legalizării industriei porno, dar cel puțin din ce am văzut până acum, în episodul pilot încă nu este vorba despre așa ceva.

Cele 8 episoade ale primei serii vor fi difuzate lunea de la ora 20, începând din 11 septembrie. James Franco (care semnează și regia) și Maggie Gyllenhaal construiesc două personaje interesante (Frankie și Candy) despre care deși se presupune că, nu se știe încă unde și cum se vor intersecta. Atenția este îndreptată mai degrabă spre re-crearea atmosferei de la începutul anilor 1970 din Times Square (New York). 

The Deuce2

Momentele de „pionierat” ale industriei cotate la miliarde de dolari sunt mai degrabă hilare, cu câțiva pești care au câte 1-2 prostituate în „grijă”. Dincolo de subiectul comercial, serialul propune un șir de povești bine construite, personale, ce implică barmani, prostituate, proxeneți, polițisti și mafioți.

Peștii discută și despre politica americană, și la un moment dat, prin conectarea lor, toate aceste mici istorii vor încerca să arate cum printr-un efort motivat politic s-a făcut „curățenie” în aceste afaceri prin legalizare, scoțându-le din stradă și dând naștere unei industrii de miliarde de dolari. Un trailer aici:

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.