Games of Thrones sezonul VII – serialul blockbuster

Cu siguranţă de ceva timp aţi observat că serialele au intrat într-o nouă eră, eu aş numi-o era blockbuster. Un prim motiv ar fi lansarea seriei HBO, Game of Thrones în perioada verii când stim bine că peste hotare este un timp al producţiilor blockbuster. Lansările trecute au avut loc în primăverile târzii, dar cu această ocazie iarna cu siguranţă va veni în această vară. Eu nu cred că este o misiune sinugicasă, cei de la HBO cu siguranţă şi-au calculat foarte bine riscurile şi câstigurile. Am să vedem o influenţă asupra încasărilor din cinematografe? Eu cred că da.

Cred că fiecare dintre noi a urmărit cu sufletul la gură veştile în ceea ce priveste noul sezon de anul acesta. Chiar dacă toate au fost amânate, până şi apariţia trailer-ului, baza de fani nu va fi dezamăgită de noua aventură din jocurile tronurilor, mai ales că se va petrece într-un mediu înfrigurat şi misterios.

Avem în prim plan 3 conducători ce se vor înfrunta: Jon Snow în Nord, Cersey în Sud şi în mod surprinzător o găsim pe Daenerys pe tronul din Dragonstone.

Această veste este una care merge departe în trecut: Dragonstone este locul unde la un moment dat  s-a refugiat membrii casei Targaryen, mai mult de atât aici s-a născut Daenerys. Strategic vorbind este un loc foarte bun de unde să pornesti ofensiva pentru cucerirea întregului ţinut Westeros.

Dragonstone fiind o fortăreaţă mică pe un vulcan este un loc propice pentru a-şi antrena cei 3 dragoni, cum au făcut în trecut şi familia sa. Stim bine că iarna este în toi iar războiul cel mare suflă în ceafa celor 3 conducători; ce loc mai bun de adăpostit decât un vulcan activ?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.