Fast and Furious 8

A venit cu o săptămână mai târziu

Cine? A, filmul cu cel mai bun week-end de debut ever în cinematografele românești. Dintr-o întâmplare sau dintr-un calcul (zilele libere de Paște) acest al 8-lea din serie a intrat cu o săptămână mai târziu în cinematografele din România, față de cele din restul lumii (săptămâna 14-20).

Spre deosebire de alte țări probabil, aici lumea nu merge la cinema în preajma sărbătorilor, adică nici în săptămâna de dinainte, nici în cea de după – iar pe 15 și 16 aprilie oricum toate cinematografele au fost închise (zile libere legale).

I se spune „The Fate and the Furious”

FateofFuriousAșa că filmul a intrat în cinematografele moderne (cele cu proiectoare DCP, fiindcă da, mai avem și nemodernizate unde filmele rulează de pe DVD sau bluray) în săptămâna cinematografică următoare, respectiv cea de acum (21-28 aprilie), și a depășit ca public și încasări orice film a rulat vreodată în cinematografele românești. Dar să vedem, legat de Furios și iute 8:

Ce-l deosebește de celelalte din serie?

Este primul Fast and Furious fără personajul Brian (aka Paul Walker). Se vorbește de el (personajul Brian nu a murit) și de Mia în film, însa bineînțeles că ei nu apar:

Nu, am promis că orice-ar fi nu apelăm la ei.

furious8Este al doilea film din serie cu Jason Statham, iar de data asta are un rol mai important ca în precedentul Fast and Furious.

Charlize Theron apare în schimb pentru prima oară și, având în vedere finalul, va mai apărea. Cât despre subiectul sau pretextul pe fundalul căruia rulează mașinile, de această dată este vorba o intrigă politică: Rusia – SUA – WW3, terorism, bomba nucleară.

Ca de obicei, filmul are mai multe titluri sub care se va promova. Enjoy!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.