Bye Bye Man: Numele nerostit

Producătorii filmelor „Oculus” și „Necunoscuții” prezintă pe marile ecrane „Bye Bye Man: Numele nerostit”, un thriller horror palpitant care din 31 martie dezvăluie originea răului din spatele celor mai teribile fapte omenești, numai în cinematografe.

Când trei studenți dau întâmplător peste povestea îngrozitoare a originilor lui Bye Bye Man, ei descoperă că există o singură cale de a-i evita blestemul: nu-l gândi, nu-l rosti. Dar odată ce Bye Bye Man reușește să intre în mintea ta, preia controlul absolut. Există vreun mod în care să poți supraviețui, deși ești posedat de el?

THE BYE BYE MAN

Inspirat din evenimente reale, „Bye Bye Man: Numele nerostit” spune povestea lui Elliot, Sasha și John, trei prieteni aflați pe punctul de a trăi o experiență care ar trebui să fie cea mai tare din viața lor. Inteligentul, dar nesigurul Elliot (Douglas Smith) s-a lăsat mereu condus de dorința de a avea o familie, de a trăi într-o comunitate – de când a rămas orfan, fiind crescut de fratele său mai mare, Virgil (Michael Trucco). Acum, Elliot, iubita lui frumoasă și înțelegătoare Sasha (Cressida Bonas) și John (Lucien Laviscount), prietenul lor petrecăreț, dar bun la suflet, sunt pe cale să se mute împreună și să trăiască în prima lor casă. Dar ei descoperă cu repeziciune că această casă ascunde rămășițele lui Bye Bye Man, o forță supranaturală care a terorizat victime nevinovate cu câteva decenii în urmă. După o petrecere în timpul căreia Elliot descoperă din greșeală numele său, Bye Bye Man se folosește de prietena lor, Kim (Jenna Kanell), un mediu neliniștit, pentru a-și face drum în mințile și în lumea lor. Astfel, el pornește o campanie diabolică de deformare a realității celor trei prieteni – sau chiar mai rău.

„Bye Bye Man: Numele nerostit” este regizat de Stacy Title („Ultima cină”, „Diavolului îi stă bine în negru”), scenariul fiind scris de Jonathan Penner („Diavolului îi stă bine în negru”), pe baza romanului „The Bridge to Body Island”, de Robert Damon Schneck. Trevor Macy („Necunoscuții”, „Oculus”), Jeffrey Soros („Rules Don’t Apply”) și Simon Horsman sunt producători, iar Seth William Meier, Patrick Murray și Marc D. Evans („Casa conspirativă”, „Corbul”) sunt producători executivi. Din distribuție fac parte Douglas Smith („Ouija”, „Dragoste mare”, serial HBO), Lucien Laviscount („Scream Queens”), Cressida Bonas, aflată la debutul său într-un film artistic, Michael Trucco („Battlestar Galactica”) și, în rolul lui Bye Bye Man, emblema filmelor horror/fantezie Doug Jones („Labirintul lui Pan”). Alături de ei mai apar legendarele Carrie-Anne Moss („Matrix”, „Memento”) și Faye Dunaway („Bonnie și Clyde”, „Cartierul chinezesc”, „Afacerea Thomas Crown”), dar și Jenna Kannell („Jurnalele vampirilor”), Erica Tremblay și Cleo King.

Din echipa creativă care l-a adus pe Bye Bye Man la viață fac parte James Kniest, director de imagine („Annabelle”, „Hush”), Jennifer Spence, scenografă (francizele „Activitate paranormală” și „Insidious”), Ken Blackwell, editor de imagine („Ouija”, „Eroi de sacrificiu”) și Leah Butler, designer de costume („Activitate paranormală” – părțile 3 și 4, „Annabelle 2”).

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul „The Bye Bye Man: Numele nerostit” are premiera naţională la cinema din 31 martie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.