Fences (2016)

Asemeni lui Hidden Figures, Fences (2016) pare doar un alt film cu negri scos anume pentru Oscar-urile So Black de anul acesta, care vor trebui să compenseze Oscars So White de anul trecut. Denzel Washington regizează și joacă un personaj (Tony) c-un debit verbal impresionant ce reușește în prima jumătate de oră fie să te captiveze, fie să te plictisească total.

Par prea multe cuvinte înghesuite în film, asta până realizezi că ele nu fac altceva decât să exprime frământările și indignarea personajelor cu privire la situația lor. Filmul este unul cam politic(ally correct), și ridică din nou (ca în fiecare an) întrebarea cât de politizate sunt premiile Academiei americane de film și dacă ele se acordă pentru valoarea artistică a peliculei ori pentru mesajul mai mult sau mai puțin subtil transmis spectatorilor.

În prima jumătate de oră, în buna tradiție a scenariului hollywoodian, se întâmplă totuși ceva în acest film cu multe dialoguri: ceva care ne pune pe gânduri, pentru ca mai apoi să apară și conflictul, sau discuția tată-fiu. Puteți citiți mai multe comentarii despre acest film, de recomandat după vizionarea sa, pe cefilmevad.ro.

Reclame

4 comentarii la &8222;Fences (2016)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.