Live by Night (2016)

1920_1080-f_jpg-q_x-xxyxx

Live by Night este un film realizat de Ben Affleck,care rulează în SUA din decembrie 2016, iar în alte țări începând cu mijlocul lunii ianuarie 2017.  Filmul este adaptat de Affleck după romanul cu același titlu al scriitorului de romane polițiste, americanul de origine irlandeză, Dennis Lehane. Cineastul a mai adaptat un roman de-a lui Lehane „Gone, Baby, Gone”.

LIVE BY NIGHT
Acțiunea filmului se petrece în 1926, în Boston,  pe vremea Prohibiției (la alcool) când știm că organizațiile mafiote care se ocupau cu vânzările ilegale au ajuns foarte puternice,intrând în aparatul de Stat al țării. Joe Coughlin, mezinul comisarului adjunct Thomas Coughlin, este ahtiat după bani și putere încât se lasă racolat de organizația criminală.La început face trafic cu băuturi într-un bar clandestin a unui ,,baron” local.

jpg-r_1920_1080-f_jpg-q_x-xxyxx

Joe va înfunda pușcăria pentru că se încurcă cu nevasta proprietarului care se va răzbuna denunțându-l. În închisoare Joe îl va cunoaște pe ,,nașul’ Maso Pescatore care îi va ține lecții de perfecționare,astfel că după ce Joe iese de după gratii își începe ,,cariera” la nivel înalt.

LIVE BY NIGHT
Din distribuția filmului fac parte și actori care au mai jucat și în celelalte trei filme ale lui Affleck: Chris Messina în Argo, Chris Cooper în The Town , Titus Welliver în Argo, în The Town și în ,, Gone, Baby, Gone”. Alți interpreți sunt Ben Affleck, Elle Fanning, Brendan Gleeson
Filmul va avea o difuzare restrânsă pentru a putea intra în competiția pentru Oscar 2017.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.