The Get Down (2016-)

Continui seria recomandărilor în dreptul serialelor, dacă recent v-am ilustrat câteva idei despre Stranger Things (serial Netflix) și The Night Of (serial HBO), am să vă introduc în universul The Get Down, o senzație muzicală ce aduce un tribut originii muzicii de stradă. Fiind oarecum atras de această parte a istoriei, chiar mă bucur că a apărut un asemenea serial care vine ca o completare inițială a filmului de succes Straight Outta Compton (2015) care a explorat originile Hip-Hop-ului care îl cunoastem astăzi.

the-get-down grandmaster

Baz Luhrmann este creatorul din spatele acestei serii, cel care a regizat marea petrecere din ultimul Gatsby, plus că cei de la Netflix din câte am auzit i-au oferit un buget de 120 de milioane de dolari. Nu degeaba avem un prim episod de 90 și ceva de minute, durată demnă de un film.

Stilul de filmat posibil să displacă într-o oarecare măsură, întertăierile cu scene de stiri din perioada aniilor 77 plus ritmul alert posibil să te obosească. Dar motivația în jurul muzicii a tinerelor personaje reuseste să mențină pasiunea vie în dreptul telespectatorului.

the-get-down

Avem o serie de tineri actori talentați (în afară de tânărul Smith) care aduc un plus unei perioade ultra-stilizate. Bronx-ul este o altă parte a New York-ului care în aceea perioadă era o zonă de evitat din cauza criminalități ridicate și a insecurității generale.Acest aspect este evitat și este redat într-o reprezentare usor nerealistă, o imagine de tip golden-age.

Reclame

Un comentariu la &8222;The Get Down (2016-)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.