The Night Of (2016- )

În această perioadă s-au lansat o serie de seriale care au avut un debut foarte bun pe piața televiziunii, vă vorbeam anterior de serialul Stranger Things ca fiind o nouă senzație. Cei de la Netflix par a lansa la foc automat seriale excelente, chiar în acest moment urmăresc The Get Down, o frescă a muzicii din faimosul cartier Bronx.

În tot acest timp cei de la HBO încearcă să se mențină la nivelul alert de pe piață, lansând recent seria The Night Of, una dintre cele mai bune producții TV vizionate în decursul acestui an. Aflat la episodul 5 din 8, tensiunea creste pe masura ce povestea avansează într-un caz de crimă cu circumstanțe misterioase.

Spațiul închisorii americane este din nou bine definit iar sistemul judiciar este la fel de bine reprezentat prin sala de tribunal, avocați și polițisti. Fiecare are rolul său în cadrul acestui caz dar în prim plan se află acuzatul (Riz Ahmed) și un avocat atipic (John Turturro), cei doi primesc în paralel cel mai mult timp pe micul ecran.

the-night-of-john-turturro-riz-ahmed

Chiar dacă acest serial este în desfăsurare cred că se va încheia surprinzător, încă are toate elementele să devină celebru înspre final. Titlul de The Night Of îi dă pe bună dreptate o atmosferă întunecată, în timp vei reuși să descoperi lucruri ascunse de la persoane ce la prima vedere par inocente sau chiar sunt, în acest fapt stă toată tensiunea acțiunii.

Trailer: 

Reclame

3 comentarii la „The Night Of (2016- )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.