Hodor din „Game of Thrones”, DJ la Untold

Actorul irlandez Kristian Nairn, interpretul personajului Hodor din serialul Game of Thrones, a fost prezent la ediția 2016 a festivalului Untold, unde a ținut o conferință de presă, anunță clujulcultural.ro. El a recunoscut că nu era menit să devină DJ, dar nici actor.

Aflat în pauză de filmări, actorul – DJ a răspuns relaxat întrebărilor presei. A declarat că nu ştie ce îi place mai mult, să fie actor sau DJ, dar se bucură că are timp pentru ambele job-uri, pe care le iubeşte în aceeaşi măsură. Este pasionat de muzica house şi, de mai bine de cinci ani, a devenit un DJ cunoscut în cluburile din Marea Britanie.

Seria a VII-a a serialului, care va apărea cândva în 2017, a fost amânată din cauza filmărilor de iarnă (Winter is coming!). David Benioff şi D.B. Weiss au precizat că au în minte un final pentru sezonul următor şi s-au concentrat pe scenele care conduc către acesta, de când serialul a depăşit saga lui George RR Martin.

hodor-game-of-thrones

Kristian Nairn, „uriaşul” din serialul fantasy Urzeala tronurilor, a mixat sâmbătă seara pe scena Red Bull a Festivalului Untold în calitate de DJ, informează Mediafax.

Nu puteam lipsi din capitala nopţii şi magiei”, a spus actorul, mărturisind că în România cel mai mult îi plac oamenii, foarte deschişi. El a mixat peste o oră pe scena Red Bull din cadrul Festivalului Untold în faţa câtorva sute de tineri extaziaţi, care au scandat „Hodor, Hodor” şi l-au aplaudat frenetic.

Hodor-6

„Îmi place aici la Cluj, îmi place oraşul, am mai fost în România de câteva ori până acum, la Bucureşti. Îmi plac cel mai mult oamenii, sunt foarte deschişi şi ospitalieri, a fost o plăcere să mă reîntorc”.

„Despre Untold, am văzut line-up-ul, lista de artişti, trupe şi DJ care vor urca pe scene, sunt cei mai mari din lume, şi nu puteam lipsi din capitala nopţii şi magiei. Îmi place foarte mult atmosfera de la festival, care este incredibilă, şi publicul, care este fenomenal”, a declarat, pentru Mediafax, irlandezul Kristian Nairn.

El a precizat că datorează cariera de muzician mamei sale, pentru că a început pianul când avea 3 ani, după care, în adolescenţă, a trecut la chitară şi a ajuns să cânte în baruri.

”Eram cam timid, chitara era rolul meu de a mă exprima în muzică. Nu eram menit nici să devin DJ, nici actor, vroiam doar să cânt la chitară. Nu mă gândeam că voi ajunge să mixez, dar nu a fost greu pentru mine să trec la mixare, să devin DJ, fac asta de peste 20 de ani. S-a întâmplat pur şi simplu, cântam într-un club de noapte din Belfast, iar DJ-ul s-a îmbolnăvit şi de atunci am început cariera de DJ”, a mai spus Nairn, citat de Mediafax

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.