Trailere lansate la Comic Con

De obicei e la modă să se lanseze o droaie de trailere în perioada Super Bowl, dar anul acesta ediția de Comic-Con de la San Diego a întrecut orice asteptări. Ne-a bombardat cu o mulțime de trailere la blockbustere ce stau să se lanseze abia anul viitor. Dacă anul trecut se lansau doar în cadrul evenimentului la un public select plătitor de bilete, ceea ce adus la multe leak-uri cu trailere filmate și postate pe internet. De această dată vedem că nimeni nu se mai ascunde după deget și le vedem lansate cu mare tam-tam, fără mari secrete.

O să încep cu o adevărată serie de filme din universul DC:

Unul dintre cele mai asteptate filme de anul viitor este Justice League, o alternativă asteptată la Avengers, la prima vedere pare un Guardian of the Galaxy, deci comic fără chestii întunecate.

Mai departe o avem pe Wonder Woman, cei de la DC se pare că sunt mai îndrăzneți și oferă un film întreg unui personaj feminin eroic, nu la scurt timp cei de la Marvel o anunță pe Larson Brie în rolul Captain Marvel.

The Lego Batman Movie se pare că va fi demențial de comic, și spun asta după ce am văzut The Lego Movie plus 2 trailere inclusiv cel de mai jos.

Facem o pauză de la comics și vă prezint noul King Kong, mai mare, mai puternic ca niciodată, doar nu degeaba filmul Kong: Skull Island se desfăsoară într-o perioadă extrem de modernă.

Mergem pe teritorii istorico-legendare cu un nou King Arthur: Legend of the Sword regizat de înșuși Guy Ritchie, deci fiți pe fază.

Blair Witch revine pe marile ecrane cu o continuare de groază, era inevitabil ca să nu vedem un sequel după unul dintre cele mai profitabile filme din toate timpurile.

Trebuie să revenim la comics cu universul Marvel, unde Dr. Strange surprinde cu un nou trailer parcă filmat în stilul Inception.

Închei aici să aveți ce digera, dacă e cazul mai revin pe viitor cu alte trailere interesante.

Reclame

1 comentariu la „Trailere lansate la Comic Con

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.