Love & Other Drugs (2004)

Dacă v-au preocupat vreodată medicamentele și industria farma care generează de fapt consumul acestora, iată un film de referință. Dacă însă nu v-ați gândit niciodată la asta, aveți de-a face cu un must-see.

Pentru că avem și Love în titlu, trebuie să aflați că pe fondul câtorva exemple de tehnici de vânzare din industria farmaceutică, între reprezentantul de vânzări Jamie (Jack Gyllenhaal) și frumoasa Maggie (Anne Hataway) se țese o imposibilă poveste de dragoste, ce aduce puțin cu Still Alice.

Alături de protagoniști apar în roluri secundare Bruce (Oliver Platt) și Lisa (Katheryn Winnick – din Vikings), singurii care par să știe ce vor de la industrie. Un film amestecat, pe muzică bună, o adevărată dramady (ca-n râsu-plânsu, deopotrivă și comedie și dramă) în care și aparatul de filmat joacă un rol: nu doar că salvează momentele frumoase dintre oameni, ci le și restituie amintirii, atunci când sunt în pericol să dispară.

Spre final apare o pledoarie a lui Jamie din care ar trebui să aflăm că reprezentanții de vânzări nu sunt cu desăvârșire pierduți pentru societate 🙂 Întâlnești mii de oameni, dar nici unul nu-ți ajunge la suflet. Iar într-o bună zi întâlnești o singură persoană – și viața ta este schimbată. 

 

Reclame

Un comentariu la &8222;Love & Other Drugs (2004)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.