Zoom (2015)

O comedie braziliană, asamblată de Petro Morelli din trei povești aparent distincte: o realizatoare de benzi desenate, un romancier și un regizor, trăind fiecare în lumea lui, creează câte o poveste care îi conectează cu ceilalți.

Emma (Alison Pill) lucrează la o fabrică de păpuși unde este desenatoare și speră să descopere o procedură cosmetică secretă. Probleme ei creative sunt însă, ca ale majorității femeilor, mai mult de natură vizuală. Ea creează în schițele sale un bad-guy, pentru ca apoi să înzestreze povestea personajului Edward, din deformație profesională, cu un secret legat de anatomia masculină.

Edward (Gael Garcia Bernard), face – în lumea sa? – un film despre Michelle, o scriitoare aspirantă care renunță la cariera de model și pleacă în Brazilia. Michelle (Mariana Ximenes) la rândul său, scrie despre Emma, care lucrează la o fabrică de păpuși… o fabulă pop-art în care mai apar Jason Priestley și Tyler Labine.

Reclame

Un comentariu la &8222;Zoom (2015)&8221;

  1. Mi-a plăcut povestea Emmei,creatoarea de Love Dolls,care-și dorește și ea formele voluptoase ale gonflabilelor.Povestea lui Michelle e cam trenantă dar cred că nu prea am înțeles despre cine scrie în roman:despre Edward sau ,de fapt,despre Emma,Edward fiind pretextul?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.