Cele mai bune animații din 2016

Întotdeauna este o bună oportunitate pentru adulţi să vizioneze animaţii. Anul acesta au existat câteva revelaţii în lumea desenată a filmelor, Zootopia de exemplu a avut nişte încasări pe măsura talentului de a surprinde prin originalitate. O altă animaţie vizioantă anul acesta este Kung Fu Panda 3 care continuă povestea maestrului Panda. Mai jos o să vă dezvălui alegerile mele pe anul acesta:

  1. Zootopia (2016)  

zootopia 2016

” Life’s a little bit messy. We all make mistakes. No matter what type of animal you are, change starts with you.”

Cea mai bună animaţie vizionată anul acesta este Zootopia, o nouă aventură marca Disney care nu se dă la o parte să creeze un nou univers, unde toate animalele trăiesc în perfectă armonie. Povestea este una clasică, acel „basm” modern în care personajul principal, un iepure, îşi urmează visul „american” într-un soi de metropolă a animalelor.

În lupta sa de afirmare dă peste mai multe obstacole, menite să motiveze şi să întărească ţelul suprem, cel de a reuşi în obiectivele propuse. Suntem puşi în situaţia să explorăm împreună cu personajul aspectele comice a unei presupuse societăţi animale, unde toţi sunt pe picior de egalitate. Sunt abordate aspecte de „personalitate” ce ţin de latură sălbatic animală iar unele situaţii sunt expuse prin prisma unor filme celebre (ca de exemplu filmul Naşul).

Vestea bună este faptul că s-ar putea să-l mai prindeţi prin cinema.

Trailer:

2. Kung Fu Panda 3 (2016)

Kung-Fu-Panda-3

„Never under-estimate the impact of dramatic entrance!”

L-am văzut la început de an şi m-a impresionat, chiar dacă m-am aflat în faţa unui al treilea episod. Un kung fu mult mai apropiat de meleagurile asiatice, unde influenţa culturii chineze se observă în cadrele animaţiei. Maestrului Panda, Po, i se pune abilităţile la încercare prin apariţia unui personaj negativ cu sete după răzbunare. Situaţia îl găseste în impas, mai ales că noile atribuţii de conducător nu i se potrivesc personajului nostru.

Căutarea controlului se lasă cu râsete, iar noua aventură nu îşi pierde farmecul din episoadele (pardon, filmele) anterioare.

Trailer:

Să vedem ce va urma anul acesta:

ice age collision

finding-dory

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.