Still – ce nu pricep bărbații

Încă (2014) este un thriller cu Aidan Gillen și Jonathan Slinger, în regia debutantului Simon Blake – despre bărbații din periferia londoneză, gândirea liniară și temerile lor.

Sinopsis: Tom Carver se luptă cu trecutul, încercând să accepte moartea fiului său și destrămarea căsniciei cu Rachel, dar intră într-o altercație cu o bandă de adolescenți. De acolo, viața personală i se destramă, iar conflictul escaladează către punctul culminant.

Tom (Aidan Gillen) este încă, după un an de la tragedie, în derivă Se luptă cu sine (și cu alcoolul) ca să accepte pierderea, dar într-un astfel de moment, în care încearcă să-și păstreze mințile, după revederea cu Rachel (Amanda Mealing) și o coliziune aparent inofensivă cu Carl (Sonny Green), intră într-un conflict cu o bandă de puștani.

Din acest moment, realitatea călduță în care plutesc toți să sparge iar viețile aparent izolate se încleștează, lăsându-ne să vedem cum fiecare negociază cu trecutul în felul său: femeile încearcă să-și refacă viața, bărbații se refugiază în muncă (amicul Ed – Jonathan Slinger) sau alcool, în vreme ce adolescenții se folosesc de minorat pentru a-și elibera agresivitatea, fără a trebui să dea socoteală cuiva. Un film care ne duce în atmosfera din nordul Londrei, cu imagini frumoase și viață dură.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.