Vikings ends, Game of Thrones starts

It starts before it’s ends, se zice în amorul contemporan – tot mai alert. Și cu serialele istorice, fanii fac menage a trois: nu se termină bine sezonul IV din Vikings, pe History, că debutează, peste 10 zile, sezonul V din Game of Thrones – pe HBO, marțea.

Joia asta a fost 8. Portage, iar sezonul 2016 se încheie cu ultimele două episoade programate pe 14 și 21 aprilie, 9. Death All ‘Round – atacul Parisului, probabil (de la care s-au împlinit recent, pe 28 martie, 2016-845 ani),  și 10. The Last Ship – în care sper să nu-l văd pe Rollo sărind în ultima barcă.

Asta ca să fie, până la urmă, un sezon reușit, și să-l așteptăm cu interes pe următorul, în 2017. Ca o constatare poate cam grăbită – înainte de final – acest sezon a fost unul al personajelor feminine, începând cu fosta și actuala regină a vikingilor, Lagertha, jucată de Katheryn Winnick și Aslaug – interpretată de australianca Alyssa Sutherland, versus regina Kwenthrith (Amy Bailey) și culminând cu amanta Judith (Jennie Jacques), de partea englezilor.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.