Love de Judd Apatow

Platforma americană Netflix se extinde în lumea serialelor produse sub brand propriu. Mai mult de atât, reușește să atragă în acest circuit tot mai multe talente, Judd Apatow fiind printre ultimii cooptați la producția unei dramedii în stilul său inconfundabil. Cunoscut pentru o serie de filme atipice pentru mediul hollywoodean, Appatow are o altă abordare a comicului decât cea întâlnită de obicei în filmele americane. Câteva exemple ar fi: Knocked Up (2007)Funny People (2009), Pineapple Express (2008) ș.a.m.d. Desigur, te poți gândi că ai văzut aceste filme, dar nu ți s-au părut speciale ci mai mult ciudate – dar în acest aspect se ascunde fața mai puțin cunoscută a comediei americane.

love series wallpaper

Cu primul sezon din serialul Love cred că şi-a atins cel mai înalt punct al carierei, comedia sa aflându-se la un nivel foarte bun în ceea ce privește creația artistică. Printre altele este ajutat excelent la nivel de scenariu de actorul în rol principal, Paul Rust, care are o dublă contribuție foarte importantă pentru acest serial.

Povestea nu este una simplă despre iubire, așa cum ne sugerează titlul, ci se plimbă nestingherită prin toate cotloanele unei relații moderne. Mai mult de atât, primele două episoade te lovesc cu realitatea unor interacțiuni anormale, iar aici umorul pare absent, dar odată cu întâlnirea cei doi protagoniști  se creează un mediu prielnic situațiilor comice. Chiar dacă nici din acest punct nu vom vedea lucruri normale, putem observa o acțiune constructivă presărate cu momente de genul WTF (ca să fim în ton cu tematica).love tv series

Un serial ce m-a convins că abordarea diferită de comedia romantică clasică nu e neapărat un eșec, și că avem de-a face cu o comedie contemporană, aliniată la realitățile zilei .

Trailer:

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Love de Judd Apatow&8221;

  1. Pingback: Movie Zone

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s