Money Monster ajunge la Cannes

Money Monster, un thriller financiar în regia lui Jodie Foster, va fi proiectat în cadrul celei de-a 69 ediţii a Festivalului de la la Cannes, cu startul pe 11 mai. Capete de afiș ale acestui film, George Clooney şi Julia Roberts, se pare că vor fi prezenți la cel mai mare festival european. Vedem că ultimele ediții încearcă să atragă atenția asupra festivalului și prin intermediul celebrităților de la Hollywood. Remarcăm această deschidere și prin faptul că actrița Kristen Stewart a fost prima de origine americană ce a câștigat la Cannes (chiar anul trecut) – posibil să fie doar o coincidență?

Pentru că nu am văzut această producție, vă fac o mică recenzie la primul film apărut sub amprenta regizoarei, pentru a atrage atenția asupra faptului că are o abordare interesantă din punct de vedere cinematografic.

Primul film al actriței/regizoare Jodie Foster, The Beaver, la avut în prim plan pe Mel Gibson, în rolul unui om ce și-a pierdut entuziasmul și dorința de a trăi. Cade într-o depresie din care iese la suprafață prin intermediul unei marionete căruia  îi „vorbește”  mica parte rămasă din conștientul său de luptător.

Numele salvatorului este THE BEAVER (castorul): plin de viață și idei, carismatic, amuzant, total opus „tipului” deprimat; toate acestea arată un declin și probleme de personalitate. Beaver intră în „scenă” într-un mod ciudat, într-o situatie de răscruce. Avem parte de o abordare mai comică cu iz de dramă și o oarecare destindere datorită ușoarelor depărtări de la subiectul principal și prezentarea unor „drame” secundare.

Trailer The Beaver:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.