Comparație cinefilă a lui Manafu

Unul din cei mai importanți bloggeri – Cristi Manafu, preferatul agențiilor – face o analogie cinefilă după Social Media Summit, comparând influencerii din internetul românesc cu personaje din serialele americane. Articolul este aici, pe blogul său, iar în primă fază nu m-am prins despre ce este vorba – fiindcă nu avem nici unul comentat pe cefilmevad.com

Hai să vedem tipologiile inspirate din seriale SF: The Originals sunt bloggerii autentici (o poză a lui Zoso), iar serialul este o continuare a The Vampire Diaries, Extants – celebritățile care prestează pe facebook (gen Cabral), Heroes – jurnaliști care și-au întărit vocea pe bloguri, exemplul dat fiind Vlad Petreanu (acesta fiind singurul serial de care am auzit). Mai vin personajele necunoscute care performează pe blog – Almost Humans (eu aici aș fi pus The Original, iar pe bloggerii autentici i-aș fi făcut almost… humans).

Și mai sunt vreo patru tipologii exemplificate cu seriale, pe care vă las să le descoperiți singuri 🙂 ca să nu fac spoiler.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.