3 filme noi și un vechi serial

Pentru că pe blogul „Ce filme văd” se încheagă o echipă de autori care văd și vă recomandă mai multe filme decât puteți vedea de unul/una singur(ă), putem deschide o rubrică nouă. Ce apare nou în 2016?

Am pomenit de un vechi serial: mă bucur să anunț că după Seinfeld, a cărui turnare a fost o poveste în sine (cu care și începe serialul) – ei bine, urmează filmul.

Cel mai în vogă cuplu de la Hollywood, Michael Fassbender și Alicia Vikander (s-au afișat prima oară împreună la gala Globurilor de Aur) joacă alături de Rachel Weisz în filmul The Light Between Oceans, regizat de Derek Cianfrance (The Place Beyond the Pines). Scenariul este adaptat după romanul omonim, publicat de M.L. Stedman în 2o12.

lightbetweenoceans

După ce a filmat 12 ani o copilărie (sic!), Linklater s-a gândit să facă și un sequel la Boyhood. Ca să nu fie totul chiar evident, în Everybody Wants Some viața de student, colegii și prima iubire apar ca un prequel, cu punctul de pornire în anii ’80.

The Girl on the Train în regia lui Taylor (cunoscut ptThe Help) Emily Blunt joacă rolul unei tinere fără slujbă, alcoolică și depresivă, care merge în fiecare zi cu trenul. Într-o zi vede ceva ce o şochează, ajungând astfel să ia parte la vieţile pe care le-a observat doar de pe margine.

 

 

Reclame

Un comentariu la &8222;3 filme noi și un vechi serial&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.