A Girl’s Best Friend

Cel mai bun prieten al unei fete este o dramă de familie în regia lui Terry Ingram, din seria filmelor soap care rulează iarna aceasta pe HBO-Cinemax. Penelope (interpretată de Lilah Fitzgerald) are 11 ani și se comporta ca un adult responsabil, mama ei fiind grav bolnavă. Cu toată gravitatea subiectului, filmul pare o bucată desprinsă din serialul TV Neveste disperate – așa că pregătiți-vă vasul pentru plâns, vă zic, pentru orice eventualitate.

Căutând o slujbă, Penelope cunoaște un polițist de treabă interpretat de James Denton, care are în grijă un câine mai deștept ca el. Cu toate că în cele din urmă vei afla cum stă treaba, la început nu prea știi care e cel mai bun prieten al fetei, câinele sau omul. Poate acesta e și motivul pentru care filmul rulează pe HBO Comedy, altfel subiectul său nu se potrivește acestui canal.

O variantă europeană a acestei teme, mult mai aproape de realitate, o propune filmul Jack (2014) regizat de Edward Berger, care a rulat luna trecută pe Cinemax, canal pe care va fi reluat în februarie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s