9 noi redactori pentru filme noi

Pentru că urmează o perioadă efervescentă în industria filmului, cu multe premii – pe 14 februarie se decernează premiile BAFTA iar pe 28 Oscarurile – 9 redactori cinefili pun mână de la mână (pe condeie, și ochelari (cine are) pe ochi, ca să posteze alături de mine (pe acest blog) recenziile filmelor apărute pe final de 2015.

Este vorba de doamnele și domnișoarele cinefile Oana Rădeanu și Elena Raicu din București, Laura Gamulea (Constanța) și Adriana Ortansa Lazăr (Cluj) , alături de, mai nou: Iulia Dromereschi din Cluj și Andreea Teodora (București), alături de Ana Ayana de la numaifilme. Ultimii, dar nu cei din urmă 🙂 Cătălin Pavel și Răzvan Nicoară (București), alături de piratul cinefil Benea Simion (Oradea) .

Ca să nu exagerăm cu emulația pro-cinefilă de sezon, vom acorda câteva anti-premii, pentru cele mai proaste filme. Așteptăm propuneri de la cititori pentru cel mai prost film românesc și cel mai prost film străin al anului 2015. La fel, pentru o denumire a statuetei, gen Zmeura de aur la americani; ne-am gândit să-i zicem Căpșuna de tinichea sau Urzica de tămâioasă, dar discuțiile sunt abia deschise.

Blogul cefilmevad se află în top 100 al celor mai vizualizate bloguri în primele zile ale anului 2016, ca și în topul growing blogs, după un clasament realizat de platforma de blogging wordpress. Până la sfârșitul lunii martie ne vom muta pe http://www.cefilmevad.com și cinefil.club!

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;9 noi redactori pentru filme noi&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s