De văzut pe HBOgo: House of Lies, Olive Kitteridge, Veep și Knick

house-of-lies-headerAm reușit să vad și cel de-al doilea sezon al serialului House of Lies, intrigat de câteva comentarii cum că nu s-ar ridica la nivelul primului. Ei bine, nici vorba: deși agățat într-o intrigă de pe la sfârșitul primului sezon, serialul regizat de Stephen Hopkins se dezvoltă frumos. Mă opresc așadar liniștit la episodul 6, pentru că mai am și altele de făcut perioada asta. Am dat aici, în Family Values, de un team-building corporatist care mi-a amintit de cel petrecut în week-end la Poiana Brașov.

OliveKitteridgeOcazie care a marcat despărțirea de un personaj cu care am avut puțin de-a face; prea puțin ca să-l transpun în scris, dar am să-ncerc totuși pe la sfârșitul săptămânii, până nu se pierd impresiile. Cum am spus, mă opresc aici cu House of Lies – dar măcar știu de unde-am să-l reiau de Crăciun. Pentru că au fost de curând premiile Emy 2015, aș vrea să amintesc alte seriale remarcate acolo, care sigur merită văzute (premiile Emy sunt Oscar-urile industriei TV americane). Cele mai multe premii (12) le-a luat, binențeles, Game of Thrones. S-au remarcat însă și Olive Kitteridge (disponibil pe hbogo.ro), How to Get Away with Murder și Veep (tradus la noi ca Vicepreședinta).

Despre ultimul aș fi curios, mai ales că i-a suflat premiul preferatului meu la categoria comedie – Silicon Valley, dacă n-ar fi fost vorba de politică. Un alt serial de urmărit pe HBOgo este Knick, la care se pare că a apărut recent partea a II-a. Dar să le luăm pe rând:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.