Seriale noi sau reluate în septembrie

Odată cu apropierea toamnei, când se presupune c-o să stăm ceva mai mult prin case, în cutiuțele fermecate numite, cinic, TV-uri 🙂 se vor relua câteva seriale (aproape) uitate:

Remarc noua serie a simpaticei comedii nu foarte romantice, You’re the Worst. Cele două personaje toxice, Jimmy și Gretchen, își reiau puțin plauzibila aventură împreună din locul unde rămăseseră la finalul primei serii: Gretchen se mută la Jimmy, întrucât casa ei a luat foc. De urmărit măcar primul episod al seriei a 2-a (The sweater people) indiferent de stadiul relației de cuplu 🙂

De văzut pare și serialul Narcos de pe Netflix, mai pe partea umană a cunoscutului personaj Pablo Escobar, povestea unui șmecheraș ajuns cel mai mare.  Noi nu-l putem vedea nici măcar pe HBOgo.ro, unde tot ce mai găsim interesant (și asta doar până la sfârșitul lunii viitoare) este prima serie din Gommorah, filmul făcut de italieni despre mafia napoletană Cammora. Deși a strâns peste 1,2 milioane de telespectatori la fiecare episod difuzat pe SkyItalia și a fost vândut în peste 30 de țări, încă nu avem o prognoză pentru sezonul al doilea, tot ce știm este că se filmează la el.

BLINDSPOT -- "Pilot" --  Pictured: Jamie Alexander as Jane Doe -- (Photo by: Virginia Sherwood/NBC)
BLINDSPOT – „Pilot” – Pictured: Jamie Alexander as Jane Doe – (Photo by: Virginia Sherwood/NBC)

Sunt curios ce oferă Blindspot și The Player de pe NBC, Life in Pieces și Limitless (după filmul cu Bradley Cooper) de pe CBS și The Grinder de pe Fox. Atât de curios că mai că m-aș dezabona de la rețeaua mea de cablu TV pe care (deși am bifat toate opțiunile posibile) nu prea mai este mare lucru de urmărit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.