i-Lived 2015

i-LIVEDI-Lived este un thriller din genul anticipație, un soi de distopie menită să tulbure puțin tinerii (tot mai) amatori de on-line. Este bazat pe o idee pe cât de simplă, pe atât de reușită: Josh, un tânăr absolut obișnuit își trăiește (sau nu?) viața prestând la vlogul personal, pe care prezintă (sub logo-ul imaginarei sale companii J-Tech) diverse aplicații. Una din aceste aparent inofensive aplicații – prin care visează și el, asemenea altora de genul său, să atingă succesul – îi va schimba însă viața.

Și nu este vorba doar de cea sexuală, deși despre aceasta este vorba, în prima fază. Tânărul internaut, convins de originalitatea sa, va învăța destul de repede că Internetul nu este altceva decât un (alt) mijloc de îndoctrinare, care îi oferă (la început) ceea ce-și dorește pentru a-l educa să se supună regulilor sale.

Un film interesant de urmărit peste week-end, despre care evit să spun mai multe deocamdată ca să nu fac spoiler, lăsându-vă să urmăriți trailerul de mai jos, după care vă invit să-l comentăm:

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s