Silicon Valley

tv-silicon_valleyDezamăgit de maratonul Game of Thrones de pe HBO, care se difuzează lunea – o zi cam nepotrivită – am găsit pe HBO Comedy ceva pentru acest week-end: Silicon Valley, un serial de comedie nominalizat la Emmy.

silicon-valley-finaleInspirat din experiențele personale ale lui Mike Judge, creatorul cuplului Beavis & Butthead de pe MTV, fost inginer la sfârșitul anilor 80 în celebra vale din California (pe care primarul Boc promite s-o recreeze pe valea Nadășului), filmulețul e puțin rămas în urmă cu tehnologia. Însă experiențele umane sunt cam aceleași: tinerii programatori (locuind la grămadă) visează să dea lovitura printre investitorii ciudați – dar deja realizați.

siliconIdeea serialului este că acești oameni tineri – deși calificați – sunt inadaptați social și incapabili să-și gestioneze chiar un eventualul succes, astfel că ajung să se asocieze cu personaje de tipul lui Erlich, un milionar încrezut și lipsit de substanță. Iar asocierea de caractere diferite va duce la încurcături.

În noul sezon (al II-lea) care începe în curând, vom avea parte de mai multe apariții ale unor vedete și promisiunea explorării cu mai multă veridicitate a lumii tehnologice, în timp ce eroii săi continuă să înainteze timid pe drumul spre succes. Până atunci, începând din acest week-end, puteți revedea seria I, pe care v-o recomand cu toată căldura, pe HBO Comedy, începând de mâine de la ora 20 (episoadele 1-4) până la ora 22, apoi luni după-amiaza de la 15,45 (episoadele 7-8) și sâmbăta viitoare tot de la 20 (episoadele 5-8).

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Silicon Valley&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s