Filme de văzut cu „el”

furyPentru o-ntâlnire pe vedere, un film poate fi o idee bună – dacă trece testul cafelei. La film ai ocazia să observi dacă ți se confirmă – sau nu – impresia inițială. N-o să-l duci din prima la unul de dragoste, dacă nu vrei să pari disperată. Mai degrabă ceva neutru: ar merge o comedie, dacă rulează. Sau un film de băieți, dacă vrei să pice în fund. Ca reprezentant al genului, confirm că majoritatea specimenelor trebuie ghidate în etapa de curtare, deoarece stilul masculin, orice stil masculin, nu este decât o altă variantă, mai mult sau mai puțin evoluată a trasului de codițe. Iar la nivel de entertainment, jocurile cu soldăței de plumb și mașinuțe are still on the top, indiferent de vârstă.

Așa că poți alege fără să dai greș Fury (dacă-ți place Brad Pitt) sau American Sniper (pentru fanele lui Bradley Cooper). Fury este un film de război în genul cărților lui Sven Hassel (despre care o să-ți spună el totul la ieșire: ceea ce înseamnă că s-ar putea să fi dat de un tip cult) – transpuse în versiune americană, pentru că istoria aparține învingătorilor. Brad Pitt face un rol bun, în nota lui obișnuită: băiatul rău care nu este chiar așa rău, dacă ajungi să-l cunoști mai bine. Fimul are o scenă de seducție remarcabilă în care Pitt este (doar) inițiatorul. Deh, vrâsta! cum spun bătrânii…

american-sniper_612x380_1În American Sniper o să revezi un Bradley Cooper mai plinuț decât în Limitless (despre care o să povestim mai târziu) sau Silver Linings Playbook pentru care a fost nominalizat la Oscar în 2013. Este un film cu incredibil succes de box-office în USA, pentru că a trecut mai întâi prin mâna lui Steven Spielberg, care i-a-mbunătățit scenariul (cu ideea celui de-al doilea lunetist care îl vânează pe Kyle), sporind tensiunea, pentru ca în final să-i revină lui Clint Eastwood. Succes garantat, 100% Oscar. S-ar putea chiar să-l vezi lăcrimând la ieșire, ceea ce înseamnă că ai dat lovitura: te-ai ales cu un tip sensibil.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s